Subsero søger senior projektleder

Om dig og jobbet

Hverdagen vil byde på en blanding af egne kunder som du driver og udvikler samt projekter på vores største kunde Volkswagen. Begge dele med sparring fra resten af kontaktteamet. Du er således både med til at forme projekterne sammen med de kreative og efterfølgende den, der sikrer, at de kommer sikkert i mål. Så udformning af oplæg, budgettering, projektstyring og fakturering er noget, du kan.

Du skal også kunne forstå og teste de komplicerede flows, der kendetegner vores digitale løsninger. Og så skal du være vant til at håndtere diverse digitale formater og være fortrolig med specs og tracking.

Vi ved ikke, hvilken uddannelse du har. Det vigtigste er, at du er moden og kompromisløs i din holdning til kvalitet og kan dokumentere minimum 3 års erfaring med lignende arbejde fra enten et digitalt orienteret bureau eller et mediebureau.

Stillingen ønskes besat fra 1. januar, men vent ikke for længe med at søge, da vi holder samtaler løbende.

Om arbejdspladsen

Vores kunder er dygtige og krævende (på den positive måde), og de forventer – ligesom os – et højt niveau i alt, hvad vi foretager os.

Du vil komme til at tilbringe dagen i lækre lokaler fra 1783 med beliggenhed direkte ud til Københavns havn med udsigt til Operaen. Omgangstonen er afslappet, og vi har et spændende miljø med et miks af projektledere, kreative og udviklere. Vi har frokostordning, arbejdsgiverbetalt sygeforsikring og alt det andet sædvanlige.

Er det dig?

Hvis ja, så send din ansøgning inkl. CV til projektleder@subsero.dk. Evt. spørgsmål kan rettes til Kristoffer Hamborg på 8832 9002. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Subsero er the Customer First Agency, fordi vi hver dag gør os umage med at skabe involvering, der giver langsigtet effekt. Med afsæt i mennesket i slutkunden arbejder vi strategisk, kreativt og konceptuelt med relationen og udnytter data til at forbinde mennesker med produkter og services på tværs af platforme og kanaler. Vores kunder tæller bl.a. Volkswagen, BoConcept, Berlingske Media, GF Forsikring, Akademikernes A-kasse og Aarstiderne. Læs mere om os og hvad vi laver her på siden.