Services

Subsero er The Customer First Agency. I alt arbejde tager vi udgangspunkt i mennesket bag kunden. Indsigt i menneskelige interesser, holdninger og adfærd giver os hver dag det bedste afsæt for at skabe langsigtet effekt for vores kunder.

Strategi, Analyse og Planning

Grundlaget for vores projekter er kvalificeret indsigt i den hverdag, der kendetegner den enkelte kunde. Med udgangspunkt i relevante data destillerer vi indsigter, som danner grundlag for strategien, hvad enten den er til en kampagne eller en Always On-platform.

Projektstyring

Med over 15 års erfaring har vi solid forståelse for styring af processer i forbindelse med integrerede projekter på tværs af kanaler og platforme. Hos os møder du kun erfarne projektfolk.

Kreativ udvikling

Gennem nysgerrighed og åben dialog arbejder vi hver dag med at undersøge og udforske kreative vinkler, der skaber maksimal effekt. Vi udfordrer os selv dagligt med udgangspunkt i de nyeste teknologier, men tager dem kun i anvendelse, hvis det giver mening og således kan skabe effekt for vores kunder.

Teknisk udvikling og produktion

Vi har et kompetencetungt produktionsapparat, der varetager alt fra kodning og programmering til rentegning og HTML5-bannere. Vi sender ikke tingene ud af huset, hvilket sikrer vores kunder hurtig levering i meget høj kvalitet.

Teknologi

Teknologi er en vigtig del i stort set alt, hvad vi laver. Dyb indsigt i og forståelse for komplekse teknologier tillader os at skabe involverende forbrugerrejser på målgruppens præmisser. Ved hjælp af teknologi kan vi løse kundernes udfordringer på nye, kreative og innovative måder.

Netværk

Når opgaverne forudsætter det, så trækker vi på vores netværk af dygtige samarbejdspartnere, der bl.a. tæller produktionsselskaber, fotografer og app-udviklere.

Hvorfor vælge Subsero?

Fordi vi holder, hvad vi lover, er behagelige at arbejde sammen og altid har en integreret, kanalneutral tilgang til alle opgaver. Vores daglige arbejde foregår typisk inden for:

Overordnet

Udvikling af digitale strategier (herunder strategier for den stadig vigtigere Always On-tilstedeværelse), kampagnestrategier, Social Media-kampagner og digitalt baserede loyalitetsprogrammer.

Taktisk-operationelt

Udvikling og implementering af hele kampagnesites, landing pages, digitale selvbetjeningsløsninger med back end-integration, online-bannere inkl. intelligente retargeting-forløb, Direct Mails, E-mail-loyalitetsprogrammer, POS-materialer, annoncer, SEO & SEM samt dataanalyse- og berigelse.

Du er altid velkommen til at udfordre os med en konkret opgave. Kontakt os her.